2016 Nın Gelinlik Trendlerini Oleg Cassini Nin Etkileyici Ön Koleksiyonu İle Yakalayın

2016 Nın Gelinlik Trendlerini Oleg Cassini Nin Etkileyici Ön Koleksiyonu İle Yakalayın


Tarih:10.09.2015 Okunma :4497

Oleg Cassini, 2016 gelinlik ön koleksiyonu ile yine hayalleri süslemeye devam ediyor. 2016 trendlerini en şık biçimde yansıtan modellerde, 3 boyutlu çiçekler, tüyler, illüzyon efektleri, belden kalçaya doğru kabarık volanlı etekler ve kabarık kat kat etek kesimleri öne çıkıyor. Bu sezon kısa gelinliklerde de yine keyifli modeller yer alıyor. Birbirinden çekici bu zarif gelinlikler, 2016’nın trendlerini bugünden yakalamak isteyen gelin adaylarını Oleg Cassini mağazalarında bekliyor.



Oleg Cassini, 2016gelinlik ön koleksiyonu ile yine hayalleri süslemeye devam ediyor. 2016trendlerini en şık biçimde yansıtan modellerde, 3 boyutlu çiçekler, tüyler,illüzyon efektleri, belden kalçaya doğru kabarık volanlı etekler ve kabarık katkat etek kesimleri öne çıkıyor. Bu sezon kısa gelinliklerde de yine keyiflimodeller yer alıyor. Birbirinden çekici bu zarif gelinlikler, 2016’nıntrendlerini bugünden yakalamak isteyen gelin adaylarını Oleg Cassinimağazalarında bekliyor.

 

OlegCassini’nin 2016 ön koleksiyonunu ile hayalleri süsleyen gelinlik tasarımlarına yenileri ekledi. 2016’nın öne çıkan gelinlik detaylarını en şık şekilde yansıtan koleksiyon, trendleri bugünden yakalamak isteyen gelin adaylarını bekliyor. Koleksiyonda romantik ve klasik kesimlere, modern dokunuşlar ve hareketli detaylar eşlik ediyor. Öne çıkan trendler arasında, 3 boyutlu çiçekler, tüyler, illüzyon efektli beden kesimleri, belden kalçaya doğru kabaran volanlı modeller ve kat kat kabarık etekler bulunuyor.

Romantik 3 boyutlu çiçekler

2015 sezonundaki gelinliklerde de sıkça kullanılan 3 boyutlu süslemeler, romantik gelinliklere çok modern bir hava katıyor. Geniş çiçekli aplikeler ya da ışıltılı boncuklardan oluşan küçük çiçekler tarzı bezemeler, gelinliklerin daha canlı görünmesini sağlıyor.

 


oleg cassini gelinlik

Tüy detaylarını bu sezon daha çok göreceğiz

2016’da daha çok öne çıkacak olan tüy detayları ise, kimi zaman eteklerin tümünü kaplarken, kimi zaman bel kısmında ufak neşeli dokunuşlar olarak tasarımlara yansıyor. Tüyler bu sezon, başlı başına bir tarz olarak öne çıkıyor.



oleg cassini gelinlik çiçek

Dikkat çekici illüzyon efektler

Gelinliklerin beden kısımlarında kullanılan ve dantel aplikelerle oluşturulan illüzyon efektler,gelinliklere romantizm kadar merak uyandırıcı bir hava da katıyor. Geçtiğimiz yıl ipuçlarını vermeye başlayan illüzyon efektler, bu yıl en dikkat çekici halleriyle karşımızda.



Oleg Cassini Gelinlik Modelleri

Volanlı etekler ve kat kat kesimler ile zengin ve dolgun görünüm

Belden kalçaya doğru kabaran volanlı etekler ise, hem hafif tüllerle kaplı A kesim modellerde, hem de satenin dolgun duruşunu yansıtan modellerde kullanılarak,gelinliklere daha hareketli bir görünüm katıyor.

 

Kabarık kat kat etekler, kullanıldığı modele göre, gelinliği tamamen farklı bir havaya sokuyor. Hangi model olursa olsun, bu detay gelinliğe daha dolgun bir doku ve zengin bir görünüm katıyor.

 


Oleg Cassini Gelinlik Modelleri2

Kısa gelinliklerin yükselişi

Kısa kesimlerdeise, bu yıl daha büyük bir çeşitlilik var. Etek boyları iyice kısalan keyifliminilerden, boncuklarla süslü diz üstünde kalan A kesim modellere kadar farklıbirçok seçenek tercihini kısa gelinlikten yana kullananları bekliyor. Kısagelinlikleri genellikle nikah, after party ya da kokteyllerde görmeyealışkınız. Ancak artık tüm dünyadaki trendlerle birlikte Türkiye’de de daha çokgelin adayı asıl parça olarak kısa gelinlikleri tercih ediyor.

 

MonakoPrensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stilikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altınharflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlikve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor. Siz de hayatınızın en özelgünleri için mükemmel tasarımları Oleg Cassini’nin 7 mağazasından birinegelerek seçebilirsiniz.

 

 

Oleg Cassini hakkında:

OlegCassini, yarım asırlık bir Amerikan markasıdır. Gelinlik ve abiyede ABD’nin birnumaralı markası olup, koleksiyonları tüm dünyada 400’den fazla mağazadasatılmaktadır.

Şuan İstanbul’da Marmara Forum AVM, Forum AVM, Cevahir AVM, Mall Of İstanbul veBağdat Caddesi’nde, Ankara’da Armada AVM’de ve Bursa’da Anatolium AVM’debulunan mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tümdünyada en büyük gelinlik ve abiye üreticisi olarak anılan markanıntasarımları, geniş ve konusunda uzman bir tasarımcı kadrosu tarafından ABD’degeliştirilmektedir.

Müşterilerineen iyi tasarım ve kaliteyi uygun fiyatlar ile sunabilmeyi temel ilke edinenmarkada; gelinlikten duvağa, saç aksesuarından ayakkabıya kadar bir gelinininihtiyaç duyabileceği her türlü ürünü bulmak mümkündür.









Back To Top