2016 Özlem Süer White

2016 Özlem Süer White


Tarih:13.08.2015 Okunma :5115

Blossom, Camellia, Angelica ve Margarit... Buram buram aşk ve çiçek kokan Türk modasının öncü isimlerinden Özlem Süer’in yeni gelinlik koleksiyonu "2016 Özlem Süer White" kaliteli bir şıklığa atılmış imza niteliğinde....



Adını dünyaca ünlü gelinlik markaları arasına yazdıran Özlem Süer, her yıl olduğu gibibu yılda muhteşem bir koleksiyonla sezona giriş yaptı. "2016Özlem Süer White" adlı gelinlik koleksiyonunu oluşturan tasarımların herbiri Blossom,Camellia, Angelica ve Margarit gibi nadide çiçeklerin doğadaki duruşu, dokusuve renklerinden ilham alınarak ortaya çıktı. İlham aldığı çiçeklerin isimlerini taşıyan koleksiyonun parçalarının yanı sıra aksesuarlar da bu zarif çiçeklerden esinlenilerek tasarlandı. Yalın formlarla yeni tekstürlü kumaşların kullanıldığı koleksiyonda, ünlü tasarımcı Özlem Süer’in fütüristik ruhtaki yorumu da gözlerden kaçmıyor.



Özlem Suer

Sofistike ve ihtişamı bir araya getiren gelinlik koleksiyondaki detaylar tıpkı hayal ettiğiniz gibi ışıltı, floşlu, kotonlu dantel ve gupürlerle zarafeti temsil ediyor. Kumaşlarda ise özel el dokuması ipekler, brokarlar, ipeksi tüller, hepsi Özlem Süer atölyesinden özel tekniklerle ortaya çıkıyor. 

Masallar diyarının prenseslerini anımsatan Özlem Süer gelinlikleri, yaşattığı romantizmle gelinleri büyülü bir dünyaya davet ediyor. Düşlerinizdeki gelinliğin titizlikle gerçeğe dönüşeceği "2016 Özlem Süer White" koleksiyonunda derin sırt dekolteli, bele oturtan dar kesimler, detaylarıyla zarafet katan uzun kuyrukların yanı sıra vazgeçilmezler arasında olan kabarık modeller bu sezon bilinenlerin çok dışında tasarlandı.


Özlem Suer

Özel Süer imzalı bu yeni koleksiyonda gelinliğin kişiliğini ortaya çıkaran en önemli tamamlayıcı parça ise duvak… Yalın gelinliklerde ihtişamlı bordür dantelli veya yoğun dantelli, asimetrik ve tamamen tesadüfi düşüşlerle ortaya çıkmış yaratıcı duvakların hepsi bu sezon gelinlerin ilk tercihi olmaya aday.  

Özlem Süer gelinleri için yaratılan bu özel aksesuarlar, duvaklarla birlikte gelinliğin en önemli parçalarını oluşturuyor. Size özel tasarlanış hepsi el emeği göz nuru gelin taçları, taraklar, broşlar ve saç aksesuarları yüzlerce çeşit değerli kristal ve incilerle dolu bir atölyede usta ellerinden çıkıyor. 

Omuzlarda dantel brodeli, incilerle bezenmiş, üç boyutlu çiçeklerle bezenmiş omuz aksesuarları, yalın eteklerin üzerlerinde kemerli üstler, pelerin ve bolerolar sezonun vazgeçilmezleri... Hatta mini ceketler, dantel eldivenler, tüyler, ekru kadife detaylar, 20'lerin saç aksesuarlarıyla birleşince koleksiyona romantizmin zirvesinde ayrı bir anlam katıyor. 

Dünyada 50 noktada satışı olan Özlem Süer White koleksiyonu özellikle İtalya, İspanya, Güney Fransa, Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinde, Japonya, Singapur, İngiltere’de ve daha bir çok noktadaki özel butik ve department store'larda, Türkiye'de ise sadece İstanbul'da Nişantaşı Özlem Süer House'da ve Suadiye Özlem Süer Boutique’te özel bir ağırlama ruhuyla tanıtılıp, kalite tutkunu gelinlerle buluşuyor. Unutulmaz bir gecede, sade bir duruşla iddialı, iddialı bir duruşla gecenin yıldızı olmak için tercihiniz “2016 Özlem Süer White” olsun.


Özlem Suer

ÖZLEMSÜER HAKKINDA

Tasarımları dünya modaotoritelerince Avant-Garde, Neo-Romantik, Deneysel ve Kavramsal disiplinlerarası olarak tanımlanan Özlem Süer; 30 yıllık moda ve tasarım serüveninde, hersezon farklı öykülerden esinlenerek yarattığı eşsiz koleksiyonların yaratıcısıdır.Tasarımcı, farklı disiplinleri kavramsal bakış açısıyla sentezlediği sanat enstalasyonlarıylada dünyada solo ve karma performanslar gerçekleştirmektedir. Özlem Süer, 1997 yılından bu yana ikiyıl sonrasının renk ve trendlerinin belirlendiği Dünya Renk ve Konsept BirliğiINTERCOLOR’da Türkiye’yi temsil eden iki tasarımcıdan biridir. Yılda iki kezyapılan toplantılarda ortaya çıkan bilgileri, ilgili sektörlere, yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerde akademik seminerve workshop çalışmalarıyla aktarmaktadır. Duesseldorf, Tokyo, Londra,Milano, Moskova, Paris ve Berlin gibi dünyanın moda merkezlerinde yaptığıperformans ve gösterileriyle modanın endüstriyel kimliğinin dışında, sanatayakın duruşuyla, dünyada da tanınan ve anılan bir tasarım markası olmuştur.

Özlem Süer, materyal ve rengin ön plana çıktığı koleksiyonlarıyla hersezon çok geniş bir coğrafyada moda merkezlerinden tanıtım ve satışınıgerçekleştirmektedir. 1928 yılında birAlman mimar tarafından inşa edilen ve ikinci derece tarihi eser olan “ÖZLEMSÜER HOUSE” binası, Türkiye’de ilk kez dünyadaki dev markaların modatasarım üsleri ruhundan esinlenerek geliştirilmiş, verilen servislerlefarklılaşmış, özgün bir tasarım ve uygulama merkezidir.









Back To Top